Ken guru album Backpack Records

Ken Guru You & Me Vs. Reality

MC
Cat.no. BPR021
Buy at shop.fysiskformat.no
Hires images:
Ken guru album Backpack Records
Tracklist
1. Clarity
2. Alien Eyes
3. Gold Rush
4. Mistakes
5. Restless
6. Scene Queen
7. Somebody Else
8. Starlit Sky
9. Verdens Ende
10. Super High
11. Lightning

Ken Guru er et band bestående av Axel Øksby, Kjartan Thorkildsen, Sebastian Sandved, og Lisa Karolyn Holte. Medlemmene har spilt og laget musikk sammen i over 10 år gjennom ulike prosjekter og band.

I tidlig 2021 bestemte de seg å slå seg sammen og skape sitt ultimate “drømmeband”. Dette resulterte i det banebrytende rockebandet Ken Guru som gjentatte ganger har blitt omtalt som et friskt pust i den norske musikkscenen.

Deres debutalbum “You and Me Vs. Reality” ble til i en leilighet på Tøyen over ett års spenn med sene kvelder, dype samtaler, berusede tilstander og eksistensielle kriser. Albumets tematiske røde tråd baserer seg rundt å gå igjennom en personlig metamorfose på forskjellige måter. Blandt annet å finne seg selv gjennom psykedeliske stoffer, å møte dødsangst, å begi seg ut på en kjønnsreise og å prosessere kjærlighetssorg. Til tross for sårbare, personlige og tidvis seriøse tekster er musikken pakket inn i en energibombe av oppløftende og energiske lydlandskap, designet for å fylle arenaer med god energi. “You and Me Vs. Reality” utforsker et bred spekter av sjangere med elementer fra Pop-Punk, Psytrance, Metalcore, 2000-talls Emo og Pop. Alt av innspilling, produsering, mixing og mastering er gjort av bandet selv, noe som har bydd på full frihet til å pushe grenser og tenke utenfor boksen.