Animorphs cover

Honningbarna Animorphs

Frosted clear vinyl w/ splatter
Cat.no. BLANKE015
UPC 1966260338644
Buy at shop.fysiskformat.no
Hires images:
Animorphs cover
Tracklist
1. Animorphs
2. Passasjer
3. Jeg har lyst
4. Jeg hører
5. Det kommer til meg
6. Åh bliss
7. Avanti
8. Når alt det treffer oss
9. En av oss er idiot
10. Øyane er mosaikk
11. Mitt hus
12. Ække noe kirke

«Animorphs skal være lyden av liv i bevegelse – gjennom kaos og kontroll, kjedsomhet og kick, drømmer og nervesystem, glede og aggresjon der det eneste konstante er at vi aldri er det samme. Alltid famlende og målbevisst på vei til noe annet. Animorphs er feiringen av det.», sier Edvard Valberg, vokalist i Honningbarna om bandets sjette album.

Animorphs ble sluppet digitalt i januar, til unison hyllest fra kritikerne. Albumet har blitt beskrevet som «iltert, intenst og intelligent», «et mesterverk» og «en musikalsk uavhengighetserklæring som ikke mange norske grupper har vært i nærheten av».

«Honningbarna har ikke bare lagd sitt beste album til nå. De har skapt en av de beste punk- platene i Norge noen gang", skrev Klassekampens anmelder.

I sin intense levetid har Honningbarna utgitt seks album, vunnet Spellemann- og P3 Gull-priser, og gjennom hundrevis av konserter i inn- og utland blitt stadig hyppigere omtalt som Norges beste liveband.

Etter å ha holdt et forrykende tempo siden tenårene tok de for første gang en liten pust i bakken i 2018. Året etter returnerte de med nye låter, to nye bandmedlemmer og en omfattende norgesturné. Singelen «King Kong justice» ble Ukas låt på NRK P3, og turnéen gikk for fulle hus over hele landet, blant annet på Rockefeller i Oslo.

Bandet skulle etter planen fortsette å herje klubbscener og festivaler gjennom både 2020 og 2021. Da landet stengte ned var de imidlertid klare på at konsertrestriksjonene ikke var forenelig med hva en Honningbarna-konsert er og skal være – uforutsigbar, fysisk og kaotisk.

De gikk derfor heller i studio for spille inn ny musikk sammen med produsent Erlend Mokkelbost. Resultatet ble bandets sjette album, Animorphs.