DWYBO007 LP

The Northern Belle Only Stupid Kids Get Bored/Chicago

Red 7"
Cat.no. DWYBO007LP
UPC 7041889512010
Buy at shop.fysiskformat.no
Hires images:
DWYBO007 LP
Tracklist
A: Only Stupid Kids Get Bored ft. Orions Belte
B: Chicago ft. Darling West, Ida Jenshus, Louien, Malin Pettersen & Signe Marie Rustad

THE NORTHERN BELLE: Only Stupid Kids Get Bored/Chicago (7” singel)
(Die With Your Boots On Records 2021)

The Northern Belle – nylig omtalt som ”one of Americana’s biggest head-turners” av det ærverdige nettstedet Popmatters – fortsetter å slippe ny musikk. Evolusjonen fra 2020-albumet We Wither, We Bloom fortsetter, med et stadig mer mangefasettert uttrykk og et eklektisk lydbilde som illustrerer bandets stadige musikalske utvikling. Nå er de klare med det digitale mini-albumet The Women in Me og syvtommeren «Only Stupid Kids Get Bored/Chicago».

De nye låtene er produkter av vår samtid og er produsert selv av frontkvinne Stine Andreassen og hennes band. Følelsesliv og ideer har fått løpe fritt. Pandemien har skapt et stort behov for menneskelig kontakt og samarbeid, som også utgjør kjernen i denne musikken. Det siste året har også gitt rom for tilbakeblikk og kontemplasjon – en mulighet til å plukke opp gamle favoritter og inspirasjonskilder og gjøre sine egne tolkninger.

Det har resultert i en variert miks av sanger og samarbeidspartnere. På A-siden «Only Stupid Kids Get Bored» bidrar den hippe og allestedsnærværende instrumentaltrioen Orions Belte. Og på Sufjan Stevens-coveren «Chicago» deltar The Northern Belles venner på nordicana-scenen: Darling West, Ida Jenshus, Louien, Malin Pettersen, Signe Marie Rustad.

«Only Stupid Kids Get Bored/Chicago» slippes på Die With Your Boots On Records 17. september 2021.