Getimage id819

Nils Bech Echo

Vinyl
Cat.no. FY097LP
UPC 5414939942914
Buy at shop.fysiskformat.no
Hires images:
Getimage id819 150081
Tracklist
1. Waiting
2. Too Little Too Late
3. Glimpse of Hope
4. Please Stay
5. Drip, Drip
6. Let Go
7. Echo
8. Jealousy
9. A Sudden SicknessNils Bech har gjennom tre album etablert seg som en Norges mest toneangivende artister, og nå lanseres hans fjerde album via det kredible amerikanske plateselskapet DFA Records og Fysisk Format i Norge.

Nils Bech har alltid lekt med sjangere og utfordret både pop-og kunstmusikken. I den unge, fremadstormende produsenten Drippin, med en stadig stigende stjerne internasjonalt, har han funnet en produsent som kan foredle hans artistiske visjon i trespann med produsent Øyvind Mathisen. Komponistene Ole Henrik Moe og Julian Skar har også bidratt med produksjon og arrangementer, slik de har gjort på foregående album. Nils Bech er selv co-produsent for albumet.

Musikken er inspirert av urban, kontemporær klubbmusikk med røtter i hiphop – harde rytmer i kontrast til Bechs såre og vakre klassisk-inspirerte vokaluttrykk.

Nils Bechs siste album har høstet toppkarakterer i både norsk og internasjonal presse og forventningene er store når neste fase i den egenartede artistens utvikling står for døren.

"Det er få som kan lage så vakre ting så tilsynelatende uanstrengt, og få så lite annerkjennelse for det, som Nils Bech" - Natt&Dag

"Med «Echo» plasserer Nils Bech seg i teten av kontemporær klubbmusikk." Dagbladet (4/6)

"Fengslende og sær ærlighet som griper tak i lytteren" - Gaffa (5/6)

"Nils Bech har aldri hørtes bedre ut" - Dagsavisen (5/6)