153823

Agenda Apocalyptic Wasteland Blues

Vinyl
Cat.no. FY131LP
UPC 7041889507979
Buy at shop.fysiskformat.no
Hires images:
153823

For fans of:
From Ashes Rise,
Tragedy,
Wolfbrigade and
Trap Them.

Tracklist
Focus track: One Question Remains

FFO:
Cult Leader, From Ashes Rise, Tragedy, Discharge

Agenda Agenda er lyden av fortvilelse, lyden av ødemarken, og lyden av apokalypsen. Med utgangspunkt i amerikansk hardcore, svensk d-beat og norsk svartmetall har disse karene skapt sin egen form for melodiøs krøstpønk, og er nå klare for å ta deg med på en reise til en dystopisk framtid med sin nyeste plate, som har fått den passende tittelen Apocalyptic Wasteland Blues.

Bandet blei starta i desember 2012, samme måneden som verden skulle ha gått under, av Hans Olaf og Trond. De spilte inn og ga ut en firespors demo i starten av 2013 med Hans Olaf på bass og vokal, og Trond på gitar, trommer og vokal. Robin blei med på trommer kort tid etter, før bassist Håkon gjorde bandet komplett våren 2013.

Sommeren 2013 spilte bandet inn sin første fullengder, Menneskehetens massegrav, som blei utgitt på Negative Vibe Records våren 2014. Etter en håndfull konserter i Norge bega de seg ut på sin første Europa-turné sammen med svenske Myteri sommeren 2014, en turné som resulterte i tretten konserter fordelt på elleve land.

Etter en periode med lite aktivitet var bandet tilbake med et brak (og en håndfull nye låter) høsten 2017. Tilbakekomsten kompletteres med andreskiva Apocalyptic Wasteland Blues som utgis på Fysisk Format i august 2019.