Hilma Nikolaisen: Merrily Merrily // Hemmelig Promo

PROMO - IKKE DEL! Hilma Nikolaisen - Merrily Merrily (Digital singel) UTE 8. DESEMBER PÅ FYSISK FORMAT Pressekit: Cover, mp3 og waw Pressefoto (Av Monica Nilsen)
Spilt inn i Taakeheimen Lydrike v/ Morten Øby, november 2017
Tekst/ melodi: Hilma Nikolaisen
Kristofer Staxrud: trommer
Hilma Nikolaisen: gitarer/bass/vokaler/perkusjon
Julemusikk, julelåter kan nok være noe cheesy, men er per i dag ikke straffbart etter norsk lov, så jeg liker å benytte meg av retten. -Hilma Nikolaisen
Hilma Nikolaisen slapp debutalbumet sitt sent i 2016 til bred positiv mottakelse og Spellemannsnominasjon. Nå følger hun opp med en splitter ny julelåt! Om bakgrunnen for låten sier Hilma Nikolaisen: -Denne låten ble skrevet nylig. Den kom nokså raskt på plass, i eufori over livets vendinger som noen ganger bare er utelukkende gode. Låten er et uttrykk for et ønske om å samle denne euforien i noe som består, uansett hvor kronglete livets veier etter hvert kan foreløpe seg. I noen øyeblikk kan man bare være i det som er godt og rett, og juletid kan potensielt sett romme dette. I denne låten dreier lykken seg simpelthen om å geografisk og mentalt bevege seg videre, i dette tilfellet var det å bevege seg fra et heller klaustrofobisk år på Grünerløkka - og flytte livet ut i Skogen, i høyden av Oslo. Roen og gleden over det nære og kjære Livet, rett og slett. Det har vært forfriskende å jobbe med denne milde låten, parallelt med låter til den kommende platen som er kvassere - rett og slett er punk rock i vente. Livets fine og utfyllende motsetninger og temperaturer.
Hilma Nikolaisen forteller om innspillingen: -Låten er spilt inn i Taakeheimen, med Morten Øby som tekniker. Øby kjenner jeg fra gammelt av, men vi har aldri sambarbeidet før. Morten er en veldig bra fyr, menneskelig, musikalsk og teknisk, og samarbeidet her fungerer veldig bra. Den kommende platen vil i stor grad bli spilt inn i Taakeheimen, slik det ser ut nå. Innspillinger er igang. Å spille inn en låt i anledning jul var en glimrende mulighet til å prøve ut nytt studio med tanke på videre plateinnspilling. 
Utvalgte tilbakemeldinger på debutalbumet Puzzler (2016)
“Nikolaisen gjør rock’n’roll med den nesten arrogante selvsikkerheten som fører til at den treffer midt i blinken.” – Dagsavisen (5/6)“Det er lett å like Puzzlers elegante indiepop-estetikk og kule fremtoning” – Morgenbladet “Aller mest er ‘Puzzler’ en fin fortsettelse og en god begynnelse for en artist som alt har gitt oss mange fine øyeblikk” -KLASSEKAMPEN (4.5/6) “Det er ingen overdrivelse å si at albumet framstår som en ny topp i Nikolaisen-familiens fantastiske musikalske produksjon.” –Tidal (Månedens album) “Hilma Nikolaisens debutalbum har latt vente på seg. Det var verdt ventingen.” –Vårt Land “Et svært tilfredstillende bristepunkt mellom den pene popen og den skitne rocken” -Natt&Dag Stavanger Aftenblad (5/6) Ukas norske album – Norsk på Spotify Månedens album – Tidal Foto: Monica Nilsen