Hudkreft - Nevemagnet - anmeldelser og omtaler

17. september 2021 slapp Hudkreft sitt debutalbum Nevemagnet på Fysisk Format og ble blant annet belønnet med terningkast 5 i Aftenposten. Her kan du sjekke ut flere av tilbakemeldingene!

Aftenposten - 5/6 - “Hudkreft leverer med et imponerende energioverskudd og real attitude. Dette er unge, sultne musikere som holder et høyt tempo uten å snuble. Resultatet er veldig morsomt å høre på. Det er en øvelse i selvkontroll å sitte stille til denne musikken.”

Klassekampen: “..det er lett å la seg begeistre av Hudkreft. Det overbevisende sunne sinnet er smittende.”

P3: “Hudkreft spiller skranglete og gøy norsk pønkrock med tekster om viktige ting, fulle av piss og eddik, men også en sunn dose humor.”

Under Dusken: “Albumet er årets sinteste norske album til nå. Ingenting er mer 2021 enn Hudkreft. Et friskt innslag i den norske punkscenen.”

Puls: “Takke seg til Hudkreft. Det å være sint er så gøy. I hvert fall med plata «Nevemagnet». «Nevemagnet» er en gjennomført og gjennomtenkt plate. Det er friskt, uslipt og energisk. Solid, solid, solid!”

Radio Nova
: “Hudkreft har gjort det igjen! Hvis du ikke har hørt deg gjennom albumet Nevemagnet, anbefales det på det sterkeste.”

Torggata Blad: “Dersom «Nevemagnet» hadde kommet ut i perioden 79–81, hadde Hudkrefts navn i dag vært skrevet med gullskrift i norsk punk- og rockhistorie. …. Det er digg, det er ekte vare.”

Disharmoni: “Et bevis på at skrik, skrål, gauling og skakke melodi-linjer kan være gøy både på en scene og plate.”