Getimage id968

Årabrot Revenge

CD
Cat.no. FY028CD
UPC 7071245015848
Buy at shop.fysiskformat.no
Hires images:
Getimage id968

\"Absolutely original and totally without peer this is the most thrilling, exciting, dirty album you\'ll ever hear and if you have any love at all for uncompromising, heavy music\"

- www.sonicabuse.com

Årabrots fjerde album er selve konklusjonen på den musikalske prosessen som The Brother Seed, AbsoluteNegativism og I Rove utgjør. Selv om begeistringen har vært stor for disse utgivelsene, viser det seg nå at de bare var nødvendige formale forberedelser for det som skulle komme - REVENGE.


REVENGE innehar og utvider alle ytterpunktene i Årabrot-universet. Her finnes de korte infernalske punklåtene, monumentale soniske utskeielsene og ikke minst det særegne dramatiske elementet få andre band i dag har. I låter som The Dolores Years og The Primrose Path blir historier fortalt og sinnstemninger brettet ut i en monologform som ligger nærmere fortellerteknikken i eksperimentell film og teater enn tradisjonell låtskriving.

REVENGE kan beskrives som en avslutning og et revansjetokt - Årabrots hevn på musikk generelt og Årabrots hemmelige vendetta mot en spesiell person...

To be angry is to revenge the faults of others upon ourselves
-Alexander Pope (1727)