Getimage id314

Lamark God Nok Grunn

Vinyl
UPC 7041889501489
Buy at shop.fysiskformat.no
Hires images:
Getimage id314 140329
Tracklist
1. Incommunicado
2. What I'm On
3. Mouth Shut
4. Coattail
5. Try My Best
6. Speed
7. Fuck Mountain
8. Not Alone
9. Trusty Bicycle
10. Prince Of Nothing
11. Going Home

The Turnskins er et renspikka gutteband som ble etablert natt til 2015. Musikken er basert på et slags “gryende morgen men fortsatt nachspiel”-vibe og tar ellers utgangspunkt i at ingen skal spille trommer. Bandet er inspirert av andre band uten trommer, innenfor sjangre hvor dette er naturlig som f.eks bluegrass. “The Turnskins” kan ikke sies å tilhøre disse sjangrene eller ligne noe særlig, men det er noe folk/punk/americana over det. Bandet har spilt inn et album som kommer ut 8. April, og heter Incommunicado. Det kommer ut på vinyl og internett, og i forkant av det kommer singelen What I’m On 18. Mars.


Bandet består av utelivspersonligheter og potensielle DJ’s, men også noen ekte musikere, . Uten å sette noen i bås, består medlemmene av: Kent-Remi Gabrielsen (Gitar), Thomas Hough (Gitar), HC Birkeland (Bass), Patrick Bottolfsen (Vokal) og Petter Pogo (Pedalsteel). Her er det for det trente øye, mye bagasje. Patrick har drevet med rap på norsk (som RSP) og flere av de andre medlemmene tilhører “Senjahopen”. Hvis du er fan av noe av det ovennevnte håper vi du også sjekker ut “The Turnskins”, men hvis du ikke er det så kan vi forsikre deg om at det ikke ligner.

I forbindelse med plateslipp skal det spilles en liten nordeuropa-turné, hvor turen går innom Oslo, Bergen, Trondheim, Bodø, Harstad og Tromsø. Tidligere har bandet spilt support og noen enkeltstående konserter i Oslo, på John Dee, Nr.53, Mono og MIR.