Getimage id830

Ampmandens Døtre I Tre Volti Della Paura

Vinyl
Cat.no. AMP011
Buy at shop.fysiskformat.no
Hires images:
Getimage id830 141412

Ampmandens Døtre er sludgepunk fra Oslo anno høsten 2010. Baritonegitar,trommer og vokal - minimalistisk og voldsomt i samme åndedrag der rå punkrock med sjatteringer av hardcore og metall spyttes ut uten kompromiss. Døtrene er kjent for å levere høyt, tight og skittent, både på plate og live.

Fra før har bandet én fullengder og to EPer bak seg og slipper nå sin andre LP, I Tre Volti Della Paura, som i likhet med Go Ugly Early (2011) og Norwegian Discomfort (2012) ble meislet inn i Caliban Studios i Oslo med Ruben Willem, i tillegg til at bandet nå har spilt inn en god del selv. Og som tidligere er det fantastiske Snorre Berge som står bak coverdesignet.

I Tre Volti Della Paura byr selvfølgelig på en god dose med de kjappe, skitne og smått brutale sludgepunklåtene som bandet har gjort til sitt varemerke, men inneholder også et par spor der tempoet dras ned et par hakk for å fremheve tyngden i låtmaterialet. Og det stopper ikke der, for I Tre Volti Della Paura kan også skilte med et par vaskeekte gitarsoloer og ikke minst deilig rockepiano!

Tekstene er forøvrig fortsatt plassert godt til ventstre på det politiske kartet. På skrytelista til Ampmandens Døtre står bla opptredener på Slottsfjellfestivalen og Kanalrock, foruten en lang rekke konserter rundt om i det ganske lang. Og ikke minst fire DIY-turer til det store utland. På sin vei har døtrene delt scene med internasjonale skjønnheter som Cancer Bats, Black Tusk og Truckfighters. Og selvfølgelig blir det flere gigs i forbindelse med plateslippet.