Hilma Nikolaisen Social Works

Hilma Nikolaisen Social Works

LP
Katalognr. SCR040LP
EAN 7090060760276
Buy at shop.fysiskformat.no
LP LTD RED
Katalognr. SCR040LP-1
EAN 7090060760283
Buy at shop.fysiskformat.no
CD
Katalognr. SCR040CD
EAN 7090060760290
Buy at shop.fysiskformat.no
Høyoppløste bilder:
Hilma Nikolaisen Social Works Hilma Nikolaisen Social Works LP Hilma Nikolaisen Social Works LP LTD RED
Sporliste
1. Red Flag
2. One Two Three Four
3. This Time
4. All Good
5. Aha!
6. Today (Satan)
7. You Pt III
8. Carte Blanche

Hilma Nikolaisen er en av de mest bunnsolide artistene på den norske alternative musikkscenen. Etter tiden som bassist i legendariske Serena Maneesh har hun fulgt sin egen vei med tre banebrytende solide soloalbum som nå følges opp med "Social Works" - hennes første utgivelse på Sheep Chase.


Nikolaisen er som et bindeledd mellom kunst- og musikkverdenen, hun samarbeider med et vidt spekter av musikere, som har ført til at en respekt fra en stor bredde av både lyttere og anmeldere. På "Social Works" har hun gått en ny retning etter den kritikerroste og lavmælte "Heritage fra 2021, med høyere tempo og intensitet, hvor synth og trommemaskiner får backe den unike gitaristen, bassisten og låtskriveren - levd ut i trioformat på scenen.


"Social Works" leker i pop-verdenen, viser referanser til rocken og punken, samtidig som det er lag med krautrock, kunstrock, og så mye mer i lydbildet. Tekstuniverset er ærlig, rått og solid, men også lekent. Sammen gjør dette "Social Works" til kanskje Nikolaisens mest fengende utgivelse så langt.