Happily Ever Never FLTY BRGR GRL

FLTY BRGR GRL Happily Ever Never

LP
Katalognr. FBG003
Buy at shop.fysiskformat.no
Høyoppløste bilder:
Happily Ever Never FLTY BRGR GRL
Sporliste
1. Intro
2. Go Away
3. Be My Friend
4. Miserable
5. Caprisun
6. Crave For You
7. Break My Heart
8. Fool
9. Meant To Be
10. Red Dress
11. On My Mind
12. I Love You

"Den bråkete gitaren og smått naive teksten er et bevis på at FLTY BRGR GRL uten tvil er et kjærkomment tilskudd til garasjepop-sjangern her til lands!» - NRK P3

Inspirert av 60- og 80-tallet, forelskelser og burgere, utgjør Beatrix og Sarah FLTY BRGR GRL – en sjarmerende Oslo-basert duo som byr på leken, humørsyk og lengselsfull tenåringsmusikk om ubesvart kjærlighet og det å like noen altfor mye.

«Happily Ever Never» er deres andre album og tar for seg fasene etter et brudd. Den perioden med spenning hvor man møter nye folk og blir forelsket i dem alle, men samtidig dras tilbake til gamle minner og følelser.

«Vi liker hvor hardt man craver kjærligheten, til tross for hvor flyktig den er. På et vis er hovedkarakteren i dette albumet tøffere enn i vårt forrige album, men hun er også en trist jente.»

Trist jente eller ikke, «Happily Ever Never» er et gøy og lekent album, med fengende låter som vil få deg til å bli forelsket. Produsert og mikset av Marcus Anthony Calvert, mastret av Morgan Nicolaysen.