JANSEN134 LP 1

Orions Belte / Chris Holm / Øyvind Blomstrøm / Kim Åge Furuhaug, Orions Belte Orions Belte 3x LP BOX

3x LP BOX
Katalognr. JANSEN134LP
EAN 7041889512430
Buy at shop.fysiskformat.no
Høyoppløste bilder:
JANSEN134 LP 1 JANSEN134 LP 2
Sporliste
LP1 - Chris Holm:

Side A
1. Changes
2. After the Smoke Clears
3. Holy Water
4. Your Face Was Radiant This Morning

Side B
1. Maybe feat. Sondre Lerche
2. Marathon (Bar)
3. GUN feat. Sigrid Aase
4. Calm Like the Weather


LP2 - Øyvind Blomstrøm:

Side A
1. Intro
2. Pineapple Juice
3. Baby I Gotta Go
4. Scared of Heights
5. BK Fries
6. Manual Shear

Side B
1. Let’s Watch (Intro)
2. Let’s Watch the Grass Grow
3. Crazy Cause I Love You
4. Put the G in MSG
5. Star Eyes
6. The Wading Bird


LP3 - Kim Åge Furuhaug

Side A
1. Jangle med
2. Langeland Frukt & Tobakk
3. Haraldsvik Camping
4. Astagjol

Side B
1. Møllevalsen
2. Lysingen Express
3. Det aandelige kompasset er i vater

Orions Belte / Chris Holm / Øyvind Blomstrøm / Kim Åge Furuhaug – «Chris Holm · Øyvind Blomstrøm · Kim Åge Furuhaug» (3LP)
Jansen Records, 2022

Noe av det viktigste for medlemmene i Orions Belte, er at man skal prøve ut alle ideer og forslag som kommer på bordet. Om det er en rar og ukonvensjonell låt-idé, snu opp ned på en allerede ferdig låt, eller samarbeide med forskjellige artister.

Da ideen om å lage tre soloalbum så smått begynte å feste seg, føltes det på sett og vis helt normalt. De så det som en mulighet til å vise hvor hvert enkelt medlem stod musikalsk, og hva de faktisk brakte til bordet innad i bandet. Sluttproduktet til dette prosjektet vil være tre vidt forskjellige album, samlet i en eksklusiv og limitert LP-boks, hvor hvert medlem setter sine egne premisser.

Det første albumet fra Orions Belte-boksen er produsert, skrevet og spilt inn av bassist Chris Holm, og er fylt til randen med nydelig indiepop. I gjesterollene finner vi blant annet Sondre Lerche og Sigrid Aase fra Hajk. Gitarist Øyvind Blomstrøm bestemte seg for å lage et album hvor hver eneste tone er skrevet, spilt inn og produsert av han selv. Sist men ikke minst – trommeslager Kim Åge Furuhaug har satt sammen et strålende ensemble bestående av to av Norges fremste jazzmusikere, Andreas Ulvo og Ole Morten Vågan, som igjen gjør dette til et helt annet album enn de to foregående. Kims album er skrevet og arrangert sammen med produsent og fast Orions Belte-partner, Matias Tellez.

Så hvorfor kunne de ikke bare gjort dette som en enhet? Njæ, hvorfor det? Orions Belte elsker å flytte seg inn i nye landskap og gå løs på spennende utfordringer – dette er bare en annen måte å gjøre nettopp dette.

«Chris Holm · Øyvind Blomstrøm · Kim Åge Furuhaug» slippes på Jansen Records 18. november, 2022.