FY170 LP

Daufødt Aromaterapi

LTD Clear Vinyl
Katalognr. FY170LP
EAN 7041889512447
Buy at shop.fysiskformat.no
Høyoppløste bilder:
FY170 LP
Sporliste
Side A:
1 Spy Blod & Dø
2 Knekken
3 Heksesangen
4 Dagsverk
5 Marerittet
6 Verkdags
7 Aromaterapi
8 blijævlastygg.no

Side B:
1 Dødsangst
2 Han Er Dau
3 Velvære/Avspenning
4 Grill En Kristen
5 Idealtid
6 Religiøs Terror

Som et av de mest lydmessige utfordrende og visuelt unike band i sin generasjon blåste Daufødt undergrunnen av banen med sitt debutalbum "1000 Island". Med på lasset fikk de også Spellemannspriden i kategorien rock. De kunne nok fort pekt ut det å bli Norges neste store rockeband som sitt mål, men Daufødt tar en helomvending på sin kommende andreplate. De tok seg en tur ned i undergrunnen igjen og etter noen gode dypdykk ned i avgrunnen av punk- og støyrockutgivelser på bristepunktet ble de inspirert til å gjøre en så intens og primal innspilling som mulig. Resultatet ble at de huket inn Lasse Marhaug, assosiert Sunn0)))-medlem og nylig produsent for Jenny Hval og Thurston Moore, som produsent.

På Aromaterapi har Marhaug utfordret bandet på alle nivåer og pumpet dem inn i et slags "ABSOLUTE SONIC MAYHEM"-modus, noe som gir assosiasjoner til støyrockere som Napalm Death, Swans, The Body og Årabrot. Likeledes har de hånlige tekstene til debuten som fikk lokale milliardærer til å spamme innboksen til vokalist Annika med selvberettigende budskap blitt skjerpet til noe enda mer ødeleggende og farlig. Nyt det mens du kan!

Bandet sier:

- Lydbildet på skiva er formet nøye sammen med Lasse og Kim Lillestøl som vi spilte inn hos i Amper Tone studio. Det er forvrengt og knust - med noen ganske voldsomme valg, og det føler vi er noe som trengs i en så ustabil tid som vi lever i. Aromaterapi er en sonisk tilstandsrapport fra det å være ung i 2022.