Delvoid swarmlife

Delvoid Swarmlife

2xLP
Katalognr. BM006LP
EAN 7041889512799
Buy at shop.fysiskformat.no
CD
Katalognr. BM006CD
EAN 7041889512782
Buy at shop.fysiskformat.no
Høyoppløste bilder:
Delvoid swarmlife
Sporliste
1. Techtree
2. Urras
3. Out Of Labour
4. Collapsist
5. Third Body
6. The Master's House

Delvoid har gitt ut to album og en EP siden 2011, og nå er de tilbake med sitt tredje album, Swarmlife. Swarmlife er mer låtbasert enn de tidligere utgivelsene deres, og består av det beste fra de siste fem årene med jamming, og etterfulgt av to år på å dele materialet opp og sette det sammen igjen.

Mens Serene (2015) var en gigant av et album, med lag av synther, strykere og dubbede gitarer, viser Swarmlife frem bandets fire kjernemedlemmer på sitt beste. Det er mer band og mindre orkester, men likevel alt vi forventer av Delvoid. Bandet har komponert, produsert og spilt inn albumet selv, før de overlot roret til Magnus Lindberg (Cult of Luna), som også mixet Serene.

Vokalist Alex sier: «Tekstene til Swarmlife tar form i introspektiv historiefortelling. Tematisk jobber albumet med spenningen mellom individualisme og kollektivisme. Det gjøres forsøk på å spore tanker og følelser bakover utover selvet til deres ideologiske opphav. Etter hvert som grensene mellom ideologi og psykologi viskes ut, avdekkes en hensynsløs, viruslignende lengsel etter fellesskap. Denne lengselen forklarer på en måte sinnet og melankolien som tekstene formidles med.»

Vinylen gis ut på dobbel 180g LP med vinyl- eksklusiv multisided A-side og gatefold cover.

For fans av: Tool, Sigur Rós, Incubus