SONATA008

Ensemble neoN, Susanna The Forester

CD
Katalognr. SONATACD008
EAN 7041880990886
Buy at shop.fysiskformat.no
Høyoppløste bilder:
SONATA008

Musikk og tekst av Susanna K. Wallumrød

Arrangementer av The Forester I & II og Intruder av Julian Skar

Hangout, Oh, I Am Stuck, The Forester III and Lonely Heart av Jan Martin Smørdal

Sporliste
1. The Forester I, II & III
2. Hangout
3. Oh, I Am Stuck
4. Intruder
5. Lonely Heart

Kort om albumet:

Et drøyt år etter utgivelsen av kritikerroste "Wild Dog" er Susanna tilbake med et nytt album, den første fullblods utgivelsen på eget selskap. 20.september lanserer SusannaSonata Susanna and Ensemble neoN 'The Forester' på CD, vinyl (i begrenset opplag) og digitalt. Instrumenter som barokk teorbe, treblås og strykere utgjør sammen med Susannas sparsomme pianospill og intenst vakre stemme 'The Forester'- en co-produksjon med Ensemble neoN - og åpenbarer Susannas låtskrivertalent i nye dimensjoner. Arrangementene for Susanna og ensemblet er skrevet av komponistene og initiativtakerne for samarbeidet, Julian Skar og Jan Martin Smørdal.

Å være bortkommen, eller å søke seg bort fra en forhåndsbestemt skjebne, er tilbakevendende temaer på 'The Forester'. Disse tilstandene skildres gjennom urovekkende omgivelser og møter med fremmede reisende, og males med en utsøkt pallett som assosierer til Mark Hollis, Tim Buckley, Kate Bush og Claude Debussy, men samtidig tilhører Susannas unike lydverden

Albumet ble innspilt alldeles live på én meget intens dag i det legendariske Rainbow Studio i Oslo, produsert av Deathprod og Susanna, innspilt og mikset av Jan Erik Kongshaug. Utgivelsen vant Spellemannprisen i Åpen klasse 2013.