Susanna Elevation SONATA666 digital cover

Susanna
Elevation

CD
Katalognr. SUSANNACD666
EAN 7041881000959
Vinyl
Katalognr. SONATALP666
EAN 7041881000966
Cassette
Katalognr. SONATAMC666
Høyoppløste bilder:
Susanna Elevation SONATA666 digital cover Susanna Elevation SONATALP CD MC666 mockup

Susanna: vokal, piano og mellotron

Stina Stjern: kassettbånd og kassettspiller

Delphine Dora: piano, orgel, vokaler og feltopptak

Musikk komponert av Susanna, Stina Stjern og Delphine Dora

Poesi av Charles Baudelaire

Oversettelser av Anthony Mortimer

Produsert av Deathprod og Susanna

Sporliste
1. Alchemy of Suffering
2. Ciel Brouillé
3. Rose-Pale Dawn
4. L’aube Spirituelle
5.. Elevation
6.. Alchimie De La Douleur
7. Le Possédé
8. Light Up Your Eyes
9. Invitation to the Voyage
10. Le Vin Des Amants
11. In Shared Ecstasy
12. Destruction

Susanna gjorde stor suksess i 2020 med den nedstrippede sangsyklusen Baudelaire & Piano, basert på tekster fra Ondskapens blomster fra 1800-tallet av Charles Baudelaire. Både The Guardian og The Financial Times gav albumet fire av fem stjerner, “Mektig og stort” sa Dagbladet. I oppfølgeren Elevation blomstrer Susannas møte med Baudelaire til en sammensmeltning som kombinerer båndopptak, spoken word og sang. Resultatet er en unik musikalsk samtale som strekker seg over århundrer og disipliner; et «tidsreisende» prosjekt, som Susanna sier det, som beveger seg mellom kreative dimensjoner.

Sammen med Susannas stemme, drømmende pianomelodier og intense fremførelse utdyper disse bidragene fra Stina Stjern og Delphine Dora albumets mystiske og stemningsfulle kraft. Et lite skifte i tematisk fokus dukker opp: der Baudelaire & Piano tok for seg «et skummelt kobbel av hekser, hedninger, ulver, vampyrer og demoner», skildrer oppfølgingen besatte elskere som lengter etter ekstase og en åndelig daggry.

Som med Baudelaire & Piano, innlemmer Elevation verk av den amerikanske okkulte kunstneren Cameron (1922-1995), en tilhenger av Aleister Crowleys Thelema-bevegelse. Illustrasjonene hennes «Witch Woman», «Pan» og «Danse» pryder utgivelsen, som vil være tilgjengelig på kassett så vel som i de vanlige digitale, CD- og vinylformatene.