Fieh in the sun in the rain cover

Fieh In the Sun in the Rain

ORANGE VINYL
Katalognr. JANSEN130LP
EAN 7041889512515
Buy at shop.fysiskformat.no
CLEAR VINYL (LTD)
Katalognr. JANSEN130LTDLP
EAN 7041889512515
Buy at shop.fysiskformat.no
CD
Katalognr. JANSEN130CD
EAN 7041889512508
Buy at shop.fysiskformat.no
Høyoppløste bilder:
Fieh in the sun in the rain cover Fieh clear vinyl Fieh orange vinyl Fieh in the sun in the rain CD
Sporliste
Side A:
1. In The Sun In The Rain (Move On Up)
2. Fast Food
3. Telephone Girl (Halden Edition)
4. Rosalie
5. Grendehus Funkadelic

Side B:
1. Allthetimeevenwhen
2. Englishman
3. Rooftop
4. Anger management (Jesus)
5. Howcome
6. Hero

Fieh – In the Sun in the Rain (Album)
Jansen Records, 2022


Fieh er tilbake og gjør seg klare til å slippe oppfølgeren til Cold Water Burning Skin. Som en norsk bygdeversjon av D’Angelos the Vanguard, ble Fiehs debut beskrevet som «future soul» og «left field R&B» av toneangivende medier som Clash Magazine og God Is in the TV, og bandet bygger videre på dette reisverket, men utvider også sitt soniske spekter. Bygd rundt den allestedsnærværende grooven, inkluderer det nye albumet funk-bangere av typen bandet slo gjennom med, men også mer eksperimenterende og orkestrerte låter. Inspirasjonskilder som The Roots, Joni Mitchell, Erykah Badu, The Beatles og Solange, bør også kunne gi en indikasjon på hvordan bandet låter i dag. Selv om kreativiteten bobler over og kompet er fjellstøtt funky, er det fortsatt låtene som er fundamentet. Og tekstene handler fortsatt om kjærlighet, hendelser og folk – kort fortalt, ekte historier fra livet. In the Sun in the Rain er spilt inn med og produsert av Lars Hortnveth. Jaga Jazzist-medlemmet har en stadig voksende produsent-CV (Susanne Sundfør, The Staves, Kimbra) og har definitivt satt sitt eklektiske preg på albumet, der han også spiller et utall instrumenter. Miksen er gjort av den legendariske Russell Elevado, også kalt «The Analog Ninja», kjent for sitt arbeid med D’Angelo, Angélique Kidjo og The Roots, for å nevne noen. Elevado har forstått og forsterket bandets intensjoner i studio, og har bidratt til å styrke bandets og innspillingens karakter.

Fieh slo gjennom med singelen «Glu» i 2017, som raskt skapte stor internasjonal oppmerksomhet og hype rundt gruppa. Ustrakt turnévirksomhet tok dem til scener over hele Europa og ikke minst hovedscenen på Øyafestivalen.
Det mektige og mangehodede ensemblet er kjent for sine ekstatiske konserter og består av en vennegjeng som har spilt sammen lenge, mens de til enhver tid perfeksjonerer bandets sound og egne ferdigheter. Som de enormt talentfulle musikerne de er, spiller de helt uanstrengt sammen som en tight enhet, der hvert medlem også bringer sin egen smak til bordet.