151009

Roger Græsberg & Foreningen Triste Sanger Og Vals

Vinyl
Katalognr. SSRLP051
EAN 7041889504183
Buy at shop.fysiskformat.no
CD
Katalognr. SSRCD051
EAN 7041889504176
Buy at shop.fysiskformat.no
Høyoppløste bilder:
151009
Sporliste
1. Triste Sanger Og Vals
2. Lyden Av Hjul
3. Giftering
4. Grått Hår
5. Lørdagsklar
6. Et Annet Liv
7. Elvesang
8. Robåt
9. Blå Blues
10. Owens Og Creedence

"Vi aner et mulig gjennombrudd nå." (terningkast 5) - Geir Rakvaag, Dagsavisen

"Nå er det blitt kult å synge country på norsk" (terningkast 5) - Øyvind Rønning, Dagbladet

"Denne platen er noe av det fineste du kan høre på akkurat nå." (terningkast 6) - Erik Valebrokk, Mitt liv som Erik

"En spennende og bred musikalsk plate innafor sjangeren. Både fengende tekst skapt for allsang, men også tekst med inderlighet og ettertanke og til sammen blir dette flott. Roger Græsberg & Foreningen har med Triste sanger og vals laget en virkelig flott countryplate. De skaper noe musikalsk nytt i en sjanger hvor dette er en liten bragd." (terningkast 5) - Finn-Ulrik Berntsen, Under lupen i Norsk på Norsk, NRK P1

Roger Græsberg & Foreningen har vist seg å være noe av det mest originale som har dukket opp i norsk country noensinne. Med klare referanser til klassiske og alternative røtter innen sjangeren har Norge endelig fått seg et skikkelig og uredd countryrockband. Rogers låtskriving representerer noe nytt innen norskspråklig musikk og bandet høster lovord overalt.

Bandet ble startet etter en konsert med countrykometen Sturgill Simpson i Oslo i 2014. Etter det har ting skjedd fort og nå er endelig debutalbumet her! Medlemmene i bandet er noe av det ypperst norsk alternativ country har å by på og består av Alexander Lindbäck, Unnveig Aas, Krister Skadsdammen og Tor Ånon Kleivane.