Getimage id139

Brut Boogaloo Strike Iii

Vinyl
Katalognr. MLIREC004
EAN 7041889505302
Buy at shop.fysiskformat.no
Høyoppløste bilder:
Getimage id139 151771
Sporliste
1. King Of Crap
2. Afterglow
3. Human Snake
4. Top Of The Molehill
5. Shadow From The Past
6. Band For You
7. Hurricane Train
8. Get Your Heart
9. Miles Away
10. One For All

Brut Boogaloo har vært et kjent navn blant rockeelskere siden de slapp sin smått legendariske EP ”Do The Boogaloo” i 2001. En av disse rockeelskerne, og Brut Boogaloo sin kanskje aller største fan, er selveste Nicke Andersson (The Hellacopters, Imperial State Electric, Entombed). I et intervju med Feedback i 2016 sa Andersson: "Jeg synes jo for øvrig at verdens beste band er Brut Boogaloo.”

Brut Boogaloo sine låter består av heftige trommer, groovy bass, store og selvsikre gitarer, fengende vokallinje og bunnløs energi. At de elsker rock fra 70-tallet høres, men bandet har funnet den vanskelige oppskriften på å hente inspirasjon derfra samtidig som de høres originale ut.

På denne plata har Brut Boogaloo produsert plata selv, og de har brukt tiden på å skru seg frem til perfeksjon. Her er det ikke gått noen enkle digitale snarveier, men de har funnet en ekte og rå lyd som også fanger opp energien fra liveshowene deres.

Bandet spiller flere konserter utover sommeren og høsten, deriblant Målrockfestivalen, og releasekonsert på Parkteatret 8. september