Getimage id772

Saturday City
Through This Reality

Vinyl
Katalognr. BIGLP174
EAN 7090014394335
Høyoppløste bilder:
Getimage id772 152296
Sporliste
1. Land Of Hearts
2. Carry What I Can
3. Best I've Been
4. Losing My Mind
5. Outside World
6. Through This Reality
7. 'Till The Morning Light
8. On A Night Like This
9. The Way I Walk
10. Finish Line

Det er allerede over 3 år siden brødreparet Magnus og Stian Gulbrandsen var aktive med duoprosjektet sitt Saturday City og gav ut sin første og selvtitulerte EP. I mellomtiden har brødreparet fra Moss vært opptatte med å turnére med Death By Unga Bunga (Stian) og Elvira Nikolaisen (Magnus), og selvsagt komponere og spille inn nytt album. Albumet er produsert av låtskriver Magnus Gulbrandsen og mixet av Mark Petaccia (bl.a. Jason Isbell, Kacey MusGraves, The Racontuers, Johnny Cash, Taylor Swift) i Petty Sound, Nashville.

Til nå i år har Saturday City sluppet 3 singler: Land Of Hearts, Losing My Mind og Carry What I Can (duett med Elvira Nikolaisen). Alle singlene har fått god mottakelse, og har blant annet blitt premiert på Musikknyheter.no, listet på Spotify-listene New Music Friday Norway og New Music Friday Iceland, blitt listet på diverse lister hos New Nordic Indie og NPS Music, blitt radiolistet på NRK Østfold og på Ordentlig Radio, for å nevne noe. Singelen ”Carry What I Can” fikk sågar terningkast 6 av Erik Valebrokk/Mitt Liv Som Erik: https://goo.gl/Z4rLg7

Saturday City har inntatt sin plass under den etter hvert romslige og betydningsfulle norske americana-paraplyen, og leverer et varemerke som kjennetegnes av treffsikre harmonier, uttrykksfulle tekster og arrangementer med fingerspissfølelse. Saturday City er inspirert av blant annet Steve Earle, Townes Van Zandt, 60’s RnB & Soul, Bruce Springsteen, Big Star and The Beatles, for å nevne noen. Den erfarne og samspilte kvintetten legger ut på releaseturné i høst sammen med anerkjente band som El Cuero, Oslo Ess og Sweden.