Getimage id771

Hepatit-X
Soldiers And Supervisors

Vinyl
Katalognr. BIGLP175
EAN 7090014394656
Høyoppløste bilder:
Getimage id771 152767
Sporliste
1. Bad Oslo
2. Stone Baby
3. Paracetamol
4. Exxtra Azzbergh
5. Self Made Man
6. naM edaM fleS
7. hgrebzzA artxxE
8. lomatecaraP
9. ybaB enotS
10. oslO daB

“Soldiers and Supervisors” er en breial novellesamling i EP-format. Låt-for-låt tar den deg gjennom et persongalleri som kunne vært Bukowskis eget, aldeles blottet for politisk korrekthet og ideologiske føringer. Låtene er progressivt akkompagnert med påvirkning fra mange deler av rockens sjangre, men med hovedvekt på stoner, pønk og hardrock. “Soldiers and Supervisors” er et resultat av ei helg i et provisorisk studio i et okkupert hus i Mandal, mikset av Lars Erik Humborstad og mastret av Hugo Alvarstein i Instituttet for Tung og Tøff Rockelyd.

”Et mål med utgivelsen av “Soldiers and Supervisors” har vært å gjøre den til et moderne produkt som tilfredsstiller et kresent og overfôret 2018-publikum. Lytteren skal kunne dure seg gjennom 12-tommeren og derved EP-en i sin helhet, uten å måtte reise seg fra sofaen for å bytte side. (".etevlæh lit tter ud remmok aviks levekil ud runS»)

I digitalversjonen er skiva oppdelt med 2 ekstra spor, så millenials skal kunne hoppe over skivas “pusterom” og bare meske seg i den mentale bokseringen. Faen heller, det er 2018.”

– Sondre Sløgedal, Hepatit-X

Hepatit-X er et Oslo-basert rockeband fra 2011. Bassist og vokalist Hallvar Nilsen (Slakter Nilsen/Pappasaft/Noia) etablerte bandet med trommeslager Andreas Hoff (Pilots/The Violent Years) og gitarist Sondre Sløgedal (Noia) – alle tre fra Mandal. I 2016 utvidet bandet besetningen med gitarist Helge Moen Ree (Crazy Whores/Prins Thomas Orkester) fra Hamar. De siste årene har Hepatit-X turnért både inn- og utland, og delt scener med bla. John Coffey, The Dogs, Bloodlights, Communic, Atlas Losing Grip og Die Kassierer. I begynnelsen av 2015 slapp bandet en selvtitulert split-EP med mandalsbandet Jævla Pistolklubb på eget merke. Det som tydeligst skiller “Soldiers and Supervisors” fra bandets forrige utgivelse er overgangen fra trespann til en besetning med to gitarister. Lydbildet er dessuten mer åpent, raffinert og dynamisk.